NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ashley Cole se vraća u Englesku, Ajax odredio cijenu za...

Transfer glasine: Ashley Cole se vraća u Englesku, Ajax odredio cijenu za De Ligta i De Jonga, Arsenal pravi senzacionalan transfer

Nešto više od mjesec dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Ashley Cole mogao bi biti na putu natrag u Englesku nakon što je dobio ponude od klubova iz Championshipa, jaavlja The Mirror. Cole je odbio ugovor LA Galaxya, jer su mu navodno smanjili primanja te bi tako 37-godišnjak mogao da se vrati u domovinu po drugi put.

JORGINHO OPTUŽIO TRI SUIGRAČA: Evo tko su krivci za poraz od Tottenham Hotspura!

Ajax je odlučio postaviti cijenu od 140 milijuna eura za svoja dva dragulja Frenkie de Jonga i Matthijsa de Ligt, javlja Mundo Deportivo. Manchester City i Barcelona su povezani s oba igrača, a Juventus i Paris Saint-Germain također prate de De Ligta zaa kojeg Ajax traži oko 65 miliona eura.

Arsenal razmišlja o tome da u januaru pošalju ponudu za Jamesa Rodriguza vrijednu 60 milijuna funti, tvrdi Don Balon. Kolumbijski reprezentativac je nezadovoljan u Bayernu i nada se da će napustiti klub što prije no problem bi mogao predstavljati Real Madrid sa kojim James ima ugovor jer navodno Kraljevski klub ne želi prodati Kolumbijca.

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!