NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ako ode Salah dolazi zvijezda Juventusa, Mahrez na ljeto napušta...

Transfer glasine: Ako ode Salah dolazi zvijezda Juventusa, Mahrez na ljeto napušta Leicester, Real započeo pregovore sa novim golmanom

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Liverpool će pokušati potpisati zvijezdu Juventusa Paulo Dybala ovog ljeta, ako Real Madrid uspije u svojoj namjeri da dovede Mohameda Salaha, javlja TMW. Redsi će po svaku cijenu pokušati da zadrže Salaha, ali svjesni su sve većeg zanimanje za njegove usluge od drugih klubova. Kao rezultat toga, izrađuju se planovi za nepredviđene slučajeve, a Argentinac se pojavio se kao idealna opcija Jurgena Kloppa.

>> Barca prodaje ovih osam igrača zbog Griezmanna!

Manchester City se vratio u razgovore za potpisivanje igrača Leicester Citya Riyad Mahrez ovo ljeto, tvrdi The Times. Mahrez je želio preći u City tijekom transfer roka u januaru, ali su prvaci Premier lige odbili zadovoljiti Leicesterovu potražnju od 95 milijuna funti. Ekipa Pep Guardiola je ponudila 65 milijuna funti (i oni će ponovno pokušati dovesti sa istom ponudom.

[su_bet365_100_bonus]

Real Madrid je spreman napraviti ponudu za potpisivanje Rominog vratara Alissona, javlja RMC Sport. Alisson je povezan s ekipama poput Liverpoola i Manchester Uniteda nakon impresivne sezone u Romi, koja mu je također ponudila novi ugovor.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!