NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Arsenal, Dortmund, Chelsea - začarani krug

TRANSFER GLASINE: Arsenal, Dortmund, Chelsea – začarani krug

Arsenal želi novog world-class napadača – Aubameyanga, Chelsea traži napadača koji ima izraženu igru glavom, odustali su od Carrolla i Petera Croucha, pa su se okrenuli Giroudu, a Dortmund traži napadača koji će zamijeniti Aubameyanga i tako nastaje začarani krug.

Dortmund Arsenal Chelsea

Konačno je gotova saga koja traje od početka ovog prijelaznog roka. Dortmund i Arsenal uspjeli su se dogovoriti oko Pierrea Emericka Aubameyanga. Igrač i njegov agent odavno su se dogovorili s upravom kluba iz Londona, no uprava iz Dortmunda nije pristala prodati igrača za nižu cijenu od tražene, a tražena je cijena 70 milijuna eura.

Arsenalu je ovu zimu otišao Alexis Sanchez, igrač koji nije htio produžiti svoj ugovor sa klubom iz Londona pa je Arsenal u zamjenu za njega dobio Mkhitaryana, igrača kojeg je United platio jednako koliko i Arsenal Sancheza. Tako da sada u napadu Arsenal Wenger ima pravi napadački arsenal – Ozil, Lacazette, Mkhitaryan i sada im dolazi i Aubameyang.

Conte ima neobičnu želju

Trener Chelseaja Antonio Conte ovu zimu ima vrlo neobičnu želju – želi napadača koji je ima izraženu skok igru i igru glavom. Želje su mu bile Andy Carroll i Peter Crouch, cijeli svijet se smijao zbog toga, no očito je kako Conte priprema nešto po tom pitanju. Možda je riječ o pripremi osmine finala Lige prvaka, nekakva taktika protiv Barcelone, a možda želi preći na napade preko ubaca gdje već ima Moratu koji sjajno igra glavom.

Trener Conte nije zadovoljan Batshuayijem kojeg su odlučili poslati na posudbu ili prodati, a kao njegovu zamjenu dovesti Olivera Girouda, napadača Arsenala koji je Aubameyangovim dolaskom izgubio svoje mjesto u sastavu Londonske momčadi. Cijena za koju bi ovaj transfer mogao biti realiziran je između 15 i 20 milijuna eura, no nije isključeno da u transfer bude uključen i David Luiz umjesto navedenih 15-20 milijuna eura.

Dortmund dovodi zamjenu za Aubameyanga

Prema pisanjima medija iz Njemačke Pierre Emerick Aubameyang već je na putu u London i tu nema povratka nazad, a klub iz Dortmund nema još puno vremena da dovede zamjenu. Spominjao se Ben Yedder no Sevilla je odlučila ne prodati svog napadača. Najrealnija opcija u ovom trenutku je Michy Batshuayji.

Michy je izgubio svoje mjesto drugog napadača Chelseaja jer će do kraja sutrašnjeg dana Oliver Giroud zauzeti to mjesto, a Michy u želji za većom minutažom pred Svjetsko prvenstvo traži ‘svoje mjesto pod suncem’, traži klub gdje će više igrati i biti zapaženiji. Čini se da bi to trebao biti Dortmund, ali možda samo do kraja sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!