NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arsenal i Liverpool žele nogometaša iz Bundeslige, Mourinho pravi remont...

Transfer glasine: Arsenal i Liverpool žele nogometaša iz Bundeslige, Mourinho pravi remont u defanzivi, Andrija Živković pravi transfer karijere

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo veme neke od najzanimljivijih transfer glasina.

Transfer glasine

Arsenal i Liverpool su klubovi koji se bore za potpis veznjaka Schalkea Max Meyera na ljeto, pišeDaily Star. Veznjaku Schalkea koji je napusnio 22. godine, ugovor ističe na ljeto ove godine i navodno je privukao interes klubova iz Premier lige, kao i Bayern Munchena i Milana. Meyer je poznat po svojoj svestranosti, a reprezentativac Njemačke sposoban je igrati na nekoliko pozicija u sredini kao i u napadu.

>> Alvaro Morata objasnio zašto je napustio Real Madrid…

Jose Mourinho će na ljto obnoviti kompletnu odbranu Manchester Uniteda, pri čemu će Chris Smalling i Phil Jones biti prodani, navodi Daily Mirror. Mourinho nije bio impresioniran ovim dvojcem još i prije nedjeljnog poraza u Newcastleu od 1:0 – utakmicu u kojoj su Smalling i Jones pravili veliki broj grešaka i pokazali da nisu kalibar za United.

[su_bonus]

Arsenal će učiniti sve da bi doveo krilo iz Benfice, Andriju Zivkovića, a skauti Topnika prisustvovali su utakmici prošlog vikenda u Portimonenseu, javlja Record. 21-godišnji Srbin je nekoliko puta praćen od Arsenalovih skauta ove sezone, ali Topnici bi se mogao suočiti s konkurencijom u vidu Manchester Uniteda, koji je također pokazao interes.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!