NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arsenal pronašao zamjenu za Alexisa, Real se ponovo okreće novom...

Transfer glasine: Arsenal pronašao zamjenu za Alexisa, Real se ponovo okreće novom golmanu, Liverpool kupuje u Dortmundu

U toku je jedan od najzanimljivijih transfer rokova. Prošlo je pola mjeseca od otvorenja nogometne pijace i klubovi su već potrošili ogromne svote novca, a oni pravi i veliki transferi tek treba da se dogode. Klubovi nemilice troše ogromne svote novca u nadi da će na taj način doći do željenih rezultata i trofeja.

Transfer glasine

Cristian Pavon potvrdio je mogućnost 37 milijuna eura vrijednog transfera u Arsenal priznavajući kako njegova budućnost može zavisiti jedino od Boce Juniors. Pavon je povezan s ugovorom  sa ovim argentinskim timom do 2022. godine, no navodi se da je u tom ugovoru ugrađena klauzula od 37 milijuna eura.

>> Daniel Sturridge odlučio zbog kojeg kluba će napustiti Liverpool do kraja ovog mjeseca

Manchester United ima pravo za zabrinutost nakon što je Kepa Arrizabalaga odbio prelazak u Real Madrid, te je tako Galaktikose poovo bacio u potragu za novim vratarom, tvrdi Mirror. Golman Athletic Bilbaoa odbio je ponudu Reala, te se španjolski divovi moraju još jednom okrenuti ka golmanu Uniteda, Davidu De Geai.

[su_bonus]

Nakon što su odustali iz utrke za Thomasa Lemara, Liverpool je okrenuo svoju pozornost na američku međunarodnu zvijezdu Christiana Pulisica, navodi Daily Star. Redsi su odustali od Lemara zbog njegove cijene od 100 milijuna funti, te smatraju kako je Pulisic sličan igrač koji pokriva slične pozicije u timu. Liverpool, koji je u vlasništvu američke Fenway Sports grupe, također bi volio dodati američkog reprezentativca u svoju momčad.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!