NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Atletico ponovo kupuje vrhunskog napadača, Chelsea dovodi nogometaša Barcelone, United...

Transfer glasine: Atletico ponovo kupuje vrhunskog napadača, Chelsea dovodi nogometaša Barcelone, United pokazao interes za reprezentativca Brazila

Manje od mjesec dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Atletico Madrid mogao bi u januaru poslati ponudu za Edinsona Cavanija ako uspiju prodati Diega Costu nekom od kineskih klubova, izvještava Le10Sport. Budućnost Cavanija u PSG-u je dovedena u pitanje, a urugvajski reprezentativac trenutno ima samo još 18 mjeseci ugovora sa klubom iz Pariza.

POTVRĐEN PRVI TRANSFER: Pep Guardiola oborio rekorde!

Chelsea u januaru želi dovesti veznjaka Barcelone Denisa Suareza, izvještava Mirror. 24-godišnjak želi napustiti Camp Nou nakon što se nije uspio izboriti za minute u prvoj postavi Barcelone a novog poslodavca će koštati oko 15 milijuna funti.

Manchester United je zainteresiran za potpisivanje defanzivca Pabla iz ekipe Bordeauxa, javlja Fox Sports. Branič trenutno u svom ugoovru nema otkupnu klauzulu, što znači da bi United mogao biti prisiljen platiti visoku odštetu za 27-godišnjeg novopečenog reprezentatzivca Brazila.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!