NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Aubameyang ipak ide u Španiju, Zidane zamjenu za Balea pronašao...

Transfer glasine: Aubameyang ipak ide u Španiju, Zidane zamjenu za Balea pronašao u Manchesteru, Chelsea kupuje u Romi

U toku je jedan od najzanimljivijih transfer rokova. Prošlo je pola mjeseca od odvorenja nogometne pijace i klubovi su već potrošili ogromne svote novca, a oni pravi i veliki transferi tek treba da se dogode. Klubovi nemilice troše ogromne svote novca u nadi da će na taj način doći do željenih rezultata i trofeja.

Transfer glasine

Real Madrid je spreman poslati ponudu za Pierre-Emericka Aubameyanga, tvrdi Don Balon. Arsenal je već u pregovorima za potpis Aubameyanga, ali mogao bi se suočiti s konkurencijom iz Madrida, nakon što je predsjednik kluba Florentino Perez odlučio da je potrebno hitno pojačati momčad. Interov Mauro Icardi navodno je glavna meta madridskog kluba, ali trenutno Perez je spreman poslati 70 milijuna eura kako bi pobijedio Arsenal u utrci za Aubameyanga, kojem je san o zaigrati na Santiago Bernabeu.

>> Što je Henrikh Mkhitaryan rekao za Arsenal u 2009. godini?

Zinedine Zidane je zatražio od predsjednika Real Madrida Florentina Pereza da u klub dovede igrača Manchester Cityja Raheema Sterlinga kao dugoročnu zamjenu za Garetha Balea, piše Don Balon. Baleove trajne ozljede podigle su špekulacije da će ga Real prodati na ljeto, a Zidane smatra da je Sterling idealni igrač za njegovu  momčad.

[su_bonus]

Chelsea je napravio prvu korak za potpis igrača Rome Emersona Palmieria jer žele da dovedu još jednog igrača za lijevu bekovsku poziciju koju trenutno pokriva samo Marco ALonso, tvrdi Gianluca Di Marzio. Emerson se nedavno vratio treninzima nakon ozbiljne ozljede koljena, a 23-godišnji Brazilac ranije je već povezivan s prelaskom u Liverpool. Međutim, Chelsea sada želi potpisati Emersona nakon što im je propao dolazak Alexa Sandra.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!