NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Aubameyang u Engleskoj, Van Dijk u Londonu, PSG nudi 150...

Transfer glasine: Aubameyang u Engleskoj, Van Dijk u Londonu, PSG nudi 150 miliona za mladu zvijezdu Reala

Transfer glasine: Aubameyang u Engleskoj, Van Dijk u Londonu, PSG nudi 150 miliona za mladu zvijezdu Reala! Kako je počelo ljeto i transfer rok, sve se više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Chelsea želi svim silama da potpiše Pierre-Emerick Aubameyanga iz Borussia Dortmunda, nakon što su im propali pokušaji da dovedu Lukaku i Moratu, javlja Sky Sportsu. Aubameyangovo ime je sada na vrhu liste želja Antonio Contea, a izveštaji tvrde da će Dortmund prihvatiti oko 70 miliona funti za napadača,jer klub iz Bundeslige želi brzo rešiti situaciju da bi početak priprema dočekali u sastavu koji će igrati za Dortmund u narednoj sezoni.

[su_live_koeficijenti]

Arsenal priprema ponudu od 45 miliona dolara za defanzivca Southampta Virgil van Dijka,  piše Daily Express.
Arsen Venger nastavlja da pojačava svoj tim pred početkom sezone, a još jedan igrač koji bi mogao da obuče dres Arsenala je mlada Celticova senzacija, Moussa Dembele. Situacija sa Dembeleom je na čekanju, a sve je u rukama Alexisa, te ako ga ne uspiju ubijediti da ostane u Arsenalu, Dembele će zasigurno postati novi Topnik.

Paris Saint-Germain planira poslati ponudu od čak 150 miliona eura za mladog igrača Real Madrida, Marca Asensia, javlja eminentni list Don Balon. Parižanima je još uvijek prva želja Kylian Mbappe iz Monaka, ali ako se on pridruži Madridu, giganti Lige 1 umjesto njega okrenut će se možda i najboljem mladom igraču Evrope u ovom trenutku, Marco Asensiu, a cijena od 150 miliona eura učinila bi ga najskupljim igračem u historiji.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!