NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bakayoko se vraća u Englesku, AC Milan kupuje reprezentativca Brazila,...

Transfer glasine: Bakayoko se vraća u Englesku, AC Milan kupuje reprezentativca Brazila, Llorente napušta Tottenham

Nešto više od dva mjeseca ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Iz Fulhama su zatražili od gradskog rivala Chelseaja posudbu veznog igrača Tiemoue Bakayoka, tvrdi Calciomercato. Francuski veznjak trenutno je u Serie A gdje se nije snašao u dresu AC Milana te će se vjerovatno vratiti u Englesku u januaru.

>> NALJUTIO NAVIJAČE MANCHESTER UNITEDA: Evo što je Cristiano Ronaldo rekao nakon sinoćnjeg poraza!

AC Milan planira poslati ponudu za braniča Sao Paula Rodrigo Caiu u siječnju jer je Mattia Caldara pretrpio težu ozlijedu. 25-godišnji defanzivac upisao je četiri nastupa za reprezentaciju Brazila a u ovoj ligi nastupa još od 2011. godine.

Nakon što je za Independete Fernando Llorente izjavio kako se sljedećeg ljeta želi vratiti u La Ligu odmah su reagovali iz Athletic Bilbaoa te su spremni dovesti ovog napadača još u januaru mjesecu. Tottenham ništa nema protiv prodaje ovog Španjolca koji tri godine nastupa za Pijetlove.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!