NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bale se vraća u Englesku, Lucas Moura napušta PSG, United...

Transfer glasine: Bale se vraća u Englesku, Lucas Moura napušta PSG, United kupuje u Barceloni

Transfer glasine: Bale se vraća u Englesku, Lucas Moura napušta PSG, United kupuje u Barceloni! Kako je počelo ljeto i transfer rok, sve se više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Chelsea je postao ozbiljan kandidat u trci za povratak Gareth Balea u Englesku, javlja Sunday Express.
Nekadašnja zvijezda Tottenhama mogla bi napustiti Real, a potencijalni dolazak Kylian Mbappea iz Monaka mogao bi upotpuniti pratninu odlaskom Velšanina. Mančester Junajted se već dugo interesuje za Balae, ali je Chelsea sada glavni kandidat za njegovu kupovinu, pa bi Conte mogao da sklopi dogovor sa Zidaneom vrijedan 90 miliona funti.

>> Southampton srušio klupski transfer rekord: Doveli pojačanje iz Juventusa

Arsenal vode u utrci za  za potpis Lucasa Mure, kojeg PSG želi prodati tokom trenutnog transfer roka, tvrdi UOL.
Dolazak brazilskog reprezentativca Neymara nije učinio ništa da bi povećao nade Lucasa da ostanu u francuskoj prestonici, a klubovi iz Engleske i Italije se nadaju da će ga uspjeti nagovoriti da pređe na Otok. Arsenal je poslao ponudu koja je odbijena, ali bi PSG bio spreman prodati ga za oko 30 miliona eura.

[su_live_koeficijenti]

Mančester Junajted je poslao ponudu od 40 miliona eura za svestranu zvijezdu Barceloneu Sergi Roberta, javlja Mundo Deportivo. Španac, koji je takođe na listi potencijalnih pojačanja Chelseaja, smatra se idealnim igračom za Josea Mourinha, ali je Barcelona odlučna u namjeri da “djete” svog kluba zadrži u prijestolnici Katalonije.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!