NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bale se vraća u London, Džeko pored Chelseaja odbio ponudu...

Transfer glasine: Bale se vraća u London, Džeko pored Chelseaja odbio ponudu još jednog velikana, Napoli kupuje u Barceloni

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Chelsea bi mogao postati opcija za narednu destinaciju Gareth Balea, ukoliko reprezentativac Walesa odluči napustiti Real Madrid, tvrdi Don Balon. Budućnost Balea u Madridu izgleda neizvjesna jer mu više nije zajamčeno mjesto u prvoj ekipi Zinedine Zidanea. Dugo vremena je povezivan s prelaskom u Manchester United, međutim, Chelsea bi također mogao poslati ponudu za Bale, ako se Real odluči “napasti” Chelseajove Thibaut Courtois i Eden Hazard.

>> Šokantna ispovijest Manuela Neuera: “Ukoliko se ovo dogodi, morat ću završiti karijeru”

Real Madrid je u januaru poslao ponudu za napadača Rome Edina Dzeku koju je reprezentativac BiH odbio, piše Marca. Chelsea je bio glavni kandiat da dovede bivšeg napadača Manchester Citya na početku godine, a ubrzo su dobili konkurenciju iz Madrida, koja je tek nedavno dospjela u medije. Međutim, oba kluba su Džeki nudila back-up opciju u klubu, što njemu nije odgovoralalo s obzirom da je u Romi najbolji igrač.

[su_premierleague]

Napoli je jedan od favorita za kupovinu Denisa Suareza, igrača Barcelone. Napoli će navodno već ovog ljeta poslati ponudu, piše Don Balon. 24-godišnjak je nakon dolaska Philippea Coutinha u potpunsti izgubio mjesto u timu Barcelonu, te rijetko dobiva priliku za igru što bi trebao biti razlog njegovog odlaska.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!