NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barca dobila ponudu od 65 miliona za Malcoma, Bayern kupuje...

Transfer glasine: Barca dobila ponudu od 65 miliona za Malcoma, Bayern kupuje nogometaaša u Francuskoj, Juve dovodi Poljaka

Manje od mjesec dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Kako javlja španjolski list AS u Barceloni su dobili ponudu od 65 milijuna eura od kineskog kluba za Malcoma. Dvadesetjednogodišnji krilni igrač ima mnogo problema sa formom od dolaska na Camp Nou, što je dovelo do glasina o mogućem napuštanju kluba. Očekuje se da će ekipe i iz Europe pokušati da ga dovedu posebno u Romi gdje su i dalje zainteresirani za njegove usluge.

CHELSEA DOBIJA 179 MILIJUNA FUNTI ZA HAZARDA: Već su pronašli zamjenu!

Sa 12 golova i pet asistencija u samo 18 nastupa ove sezone, najveći europski klubovi stoje u redu kako bi potpisali Nicolasa Pepea. Barcelona je već ranije dovođena u vezu s 23-godišnjim krilnim napadačem, ali katalonska ekipa će imati veliku konkurenciju u ekipi Bayerna.

Juventus je pokazao “ozbiljan interes” za poljsku zvijezdu Szymon Zurkowskia piše Calcio Mercato. Poljski u-21 reprezentativac igra za Gornik Zabrze i već je privukao interes Milana i Fiorentine koji ga također žele u svojim redovima već u januaru.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!