NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barca dobila veliku konkurenciju za Dembelea, Di Maria se vraća...

Transfer glasine: Barca dobila veliku konkurenciju za Dembelea, Di Maria se vraća u La Ligu, PSG nudi zvijezdu kluba za Oblaka

Transfer glasine: Barca dobila veliku konkurenciju za Dembelea, Di Maria se vraća u La Ligu, PSG nudi zvijezdu kluba za Oblaka! Kako je počelo ljeto i transfer rok, sve se više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Real Madrid ima u cilju da pobjedi Barselonu u utrci za potpisivanje napadača Borusije Dortmund, Ousmane Dembelea, javlja RAC-1. Dembele je odbio trenirati sa Dortmundom i žele se pridružiti Barseloni kao zamjena za Neymara, ali se madriđani nadaju da će uspjeti pokvariti planove kataloncima. Madrid je želeio da iskoristi svoj pozitivni odnos sa Dortmundom da bi se dogovorili oko transfera te su također spremni ponuditi i nekog igrča Dortmundu, kao dio transfera.

Barselona ozbiljno razmišlja da dovede igrača  PSG-a, Angela Di Mariu, izvještava Marca. Katalonci su oslabljeni prodajom Neymara te u bivšoj zvijezdi Real Madrida vide idealnu zamjenu, pogotovo ako ne uspiju da potpišu Philippe Coutinhoa ili Ousmane Dembelea.

>> KO JE NOGOMETNI USAIN BOLT? Evo ko su najbrži igrači Premier lige!

Marcelo Simonian, agent Javier Pastorea, otputovao je u Madrid sa šefom Pariza Saint-Germainom Nasser Al-Khelaifijem, kako bi razgovarali o sporazumu kako bi zamijenio argentinca za golmana Jana Oblaka u Atletico Madridu, javlja AS. PSG je spreman da plati klauzulu od 100 miliona evra za transfer, ali ukoliko Pastore bude uključen u transfer taj iznos bi mogao biti znatno manji.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!