NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barca ne odustaje od Coutinha, Chelsea šalje novac i igrača...

Transfer glasine: Barca ne odustaje od Coutinha, Chelsea šalje novac i igrača za zvijezdu Monaca, United i Real privode posao kraju

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Glavna meta Barcelone ove će zime biti potpisivanje Philippea Coutinhoa, a španjolska je ekipa  spremna vratiti se s poboljšanom ponudom u Liverpool, javlja Mundo Deportivo. Iako je Liverpool ovog ljeta odbio zahtijev za transferom zvijezde kluba, smatra se da će biti solidarniji za njegov transfer tijekom  transfer roka u siječnju, a Barcelona smatra da je cijena oko 145 milijuna eura sasvim dovoljna da ubijedi čelinke Liverpoola da ga puste.

>> Super računalo predvidjelo sve rezultate osmine finala Lige prvaka

Michy Batshuayi je na izlaznim vratima kluba i biće iskorišten kao dio transfera koji Chelsea namjerava poslati u Monaco, za njihovu prvu zvijezdu kluba Thomasa Lemara, već u januaru mjesecu, tvrdi The Sun. Chelsea se pridružio Arsenalu i Liverpoolu u borbi za potpisivanjem Lemara, čija je vrijednost procijenjena na 92 milijuna eura ali bi ponuda Chelseaja mogla biti manja ukoliko napadač Batshuayi krene u suprotnom smjeru.

[su_bonus]

Manchester United ima već unaprijed sklopljen dogovor s Real Madridom koji se tiče Garetha Balea i njegovog transfera na Old Trafford, tvrdi Diario Gol. Reprezentativac Walesa je zbog konstantnih problema sa povredama izgubio mjesto u ekipi Reala te u Španjolskoj smatraju da će se preseliti na Old Trafford na ljeto 2018. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!