NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Barca pronašla zamjenu za Suareza u Engleskoj, Arsenal i Tottenham...

TRANSFER GLASINE: Barca pronašla zamjenu za Suareza u Engleskoj, Arsenal i Tottenham pokazali interes za nogometaša Uniteda, Real u potrazi za lijevim bekom

Ludilo na nogometnoj pijaci je i zvanično gotovo, ali većina evropskih klubova već pripreman teren za zimski ali i ljetni transfer rok. Ovo ljeto bilo je izrazito zanimljivo, desilo se nekoliko velikih transfera, englezi su po prvi put u historiji zavšili transfer rok ranije od ostalih a financijski fair play je tek ove godine uzeo maha i njegova prava svrha tek sada izlazi na vidjelo. Glasine o budućim transferima već su aktualne, a kako sada stvari stoji januar će biti vrlo zanimljiv.

Tottenhamova zvijezda Harry Kane označen je kao nogometaš koji bi mogao zamijeniti Luis Suareza u Barceloni sljedećeg ljeta, tvrdi Don Balon. Postoje sve veće sumnje u ekipi Barcelone koliko će dugo zapravo Suarez, koji ima 31 godinu, moći ostati na najvećoj razini svoje igre.

>> LIONEL MESSI PRIZNAO: Evo koji suigrač u Barceloni ga savršeno poznaje na terenu!

Branič Man Uniteda Eric Bailly koji je izgubio mjesto u ekipi nakon poraza od Brightona mogao bi spreman napustiti klub u siječnju, javlja Mirror. Arsenal i Tottenham blisko prate razvoj događaja, a oba londonska kluba se naadaju da će u siječnju dovesti ovog 24-godišnjaka.

[su_bet365_app]

Menadžer Real Madrida Julen Lopetegui zatražio je od Florentino Perez da kupi lijevog beka u siječnju mjesecu, tvrdi Don Balon. Marcos Alonso, Alex Telles i Jose Luis Gaya su tri moguće opcije za Real, koji trenutno u ekipi ima samo Marcela na toj poziciji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!