NaslovnicaVijestiCijena ulaznica za Ligu prvaka? U Mariboru sitniš u Parizu bogatstvo! Nećete...

Cijena ulaznica za Ligu prvaka? U Mariboru sitniš u Parizu bogatstvo! Nećete vjerovati kolike su cijene!

Cijena ulaznica za Ligu prvaka? U Mariboru sitniš u Parizu bogatstvo! Nećete vjerovati kolike su cijene! Počelo je najjače takmičenej na svijetu, Liga prvaka. Naravno, najtraženija roba u poslednjim danima su karte za pojedine utakmice, koje su do sada uglavnom rasprodate.

Cijena ulaznica za Ligu prvaka

Naravno, razlika u cijeni je velika, jer postoje velike razlike između popularnosti klubova koji će se boriti u Ligi šampiona. U Mariboru su odlučili postaviti set karata za prodaju, te je tako moguće kupiti sve tri ulaznice za domaće utakmice u paketu. Za tri domaća meča u Ligi šampiona, navijači su plaćali 110 eura, odnosno oko 36 eura po meču.

A drugi klubovi? Negdje je bilo moguće kupiti karte jeftinije nego u Sloveniji. Tako su navijači Basela morali izdvojiti od 19 do 75 eura, navijači Porta od 20 do 60 eura, a utakmicu Leipziga, debitanta u Ligi prvaka možete pogledati ukoliko platite od 20 do 85 eura.

>> Transfer glasine: Barcelona šalje ponudu za igrača Nice, Chelsea dovodi najvećeg njemačkog talenta, Liverpool kupuje talentovanog braniča

Naravno, najdublje u džep treba “zavući” ruku ukoliko se odlučite da pogledate neku od utakmica PSG-a. Najjeftinija karta košta čak 134 eura, dok za najskuplju morate platiti čak 1429 eura! Istina je da će se te karte prodavati za posebni VIP sektor, i to samo za utakmicu protiv Bayerna.

Da biste gledali utakmicu ​​na stadionu Camp Nou, morate izdvojitiod 73 do 340 eura, a za utakmicu na Santiago Bernabeu platit ćete od 25 do 250 eura. Pored PSG-a, najskuplje karte na iznenađenje javnosti prodaju u Moskvi, Spartak i CSKA odlučili su da prodaju najskuplje karte po cijeni od 584 eura, ali istina je da postoje sektori u kojima karte koštaju oko 30 eura.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!