NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barcelona želi defanzivca Tottenhama, City se "zaštitio" sjajnom klauzulom u...

Transfer glasine: Barcelona želi defanzivca Tottenhama, City se “zaštitio” sjajnom klauzulom u ugovoru, Nathan Ake na meti dva velika kluba

Ludilo na nogometnoj pijaci je i zvanično gotovo, ali većina evropskih klubova već pripreman teren za zimski ali i ljetni transfer rok. Ovo ljeto bilo je izrazito zanimljivo, desilo se nekoliko velikih transfera, englezi su po prvi put u historiji zavšili transfer rok ranije od ostalih a financijski fair play je tek ove godine uzeo maha i njegova prava svrha tek sada izlazi na vidjelo. Glasine o budućim transferima već su aktualne, a kako sada stvari stoji januar će biti vrlo zanimljiv.

Barcelona se pridružuje Manchester Unitedu u utrci za braniča Tottenhama Toby Alderweirela javlja The Mirror. Prvaci Španije nadaju se da će dovesti Matthijs de Ligta ali izgleda da je transfer bar u ovom trenutku nemoguć. Spursi će vjerojatno biti spremni prodati Alderweirelda, budući da njegov ugovor ističe ovog ljeta a Tottenham ima opciju produženja na još jednu, Barca bi morala platiti oko 25 miliona funti za njegove usluge.

>> ROBERTO MARTINEZ OTKRIO: Evo što čelnici Chelseaja namjeravaju uraditi kad je u pitanju Hazard!

Manchester City ima opciju “preče kupovine” ako Jadon Sancho odluči da napusti Borussiu Dortmund, javlja Manchester Evening News. Sjajni mladić, koji je napustio stadion Etihad u ljeto 2017., već je postao predmet glasina koje javljaju kako bi mogao napustiti Dortmund za 100 miliona eura.

[su_bet365_koeficijenti]

Chelsea ima pravo “preče kupovine” kada je riječ o potencijalnom transferu za branitelja Nathana Akea, javlja  Telegraph. Tottenham i Manchester United navodno su zainteresirani za nizozemskog branitelja koji je 2017. godine prešao za 20 milijuna funti u Bournemouth iz ekipe Chelseaja. Sada Chelsea ima mogućnost potpisivanja Akea za 40 milijuna funti kao dio sporazuma između dva kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!