NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Bayern potvrdio da prodaje defanzivca, Ante Rebić ide u Premier...

TRANSFER GLASINE: Bayern potvrdio da prodaje defanzivca, Ante Rebić ide u Premier ligu, Real Madrid dovodi vrhunskog vratara

Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

transfer glasine

Predsjednik Bayern Munchena Karl-Heinz Rummenigge potvrdio je kako je branič Jerome Boateng počeo pregovore s Paris Saint-Germain o mogućem transferu. Vjeruje se kako će 29-godišnjak napustiti Allianz Arenu ovog ljeta, jer je Bayern je prošlog ljeta potpisao 22-godišnjeg Niklas Sulea kao dugoročno riješenje za defanzivni red u Münchenu.

>> HRVATSKI REPREZENTATIVAC U CHELSEAJU: Maurizio Sarri ga dovodi za 100 milijuna eura!

Manchester United se obratio agentu Antea Rebića u vezi potencijalnog transfera za krilo Eintracht Frankfurta, objavio je Sport Bild. Jose Mourinho izgleda silno želi dovesti novog igrača, a već je bio povezan  s Willianom i Ivanom Perišićem, a sada cilja na Antu Rebića.

[su_bet365_koeficijenti]

Zvijezda Tottenhama uskoro bi mogao otići na Santiago Bernabeu. Real Madrid je još uvijek u potrazi za novim vratarom, a sada planiraju ponuditi 60 milijuna funti (79 milijuna eura) za Tottenhamovu zvijezdu Hugo Llorisa, objavljuje The Sun, koji ne bi imao ništa protiv prelaska u Real.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!