NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bellerin u Madridu, Donnarumma u Manchesteru, Fabregas u Liverpoolu

Transfer glasine: Bellerin u Madridu, Donnarumma u Manchesteru, Fabregas u Liverpoolu

Transfer glasine: Bellerin u Madridu, Donnarumma u Manchesteru, Fabregas u Liverpoolu! Kako se bliži ljeto tako se i više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Real Madrid želi pobijediti Barcelonu u potpisivanju Hectora Bellerina i spremni su ponuditi Danila plus novac u zamjenu za Bellerina, piše Don Balon. Florentino Perez se nada da će se riješiti brazilca koji se nije naigrao u Madridu i da će osnažiti desnu stranu potpisivanjem Bellerina, a u svemu tome i pobjediti najveće rivala Barcelonu za njegov potpis.

U Chelseau žele potpisati vratara Brightona David Stockdale kao zamjenu  Thibaut Courtoisu, piše časopis Mirror. Stockdaleov ugovor ističe na kraju sezone i unatoč što je pomogao Brightonu da izbori promociju, iz kluba mu nisu ponudili nastavak saradnje. Chelsea traži zamjenu za Asmira Begovića, koji bi se mogao pridružiti Bournemouthu u potrazi za minutama, koje u Chelseau ne dobija.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Inter je spreman platiti klauzulu od 60 milijuna funti u ugovoru s Victor Lindelofom, braničem Benfice. Oni su spremini navedeni iznos isplatiti tokom pet godina, dok iz Benfice žele da iznos bude isplaćen kroz tri godine. Manchester United je također bio povezivan s Lindelofom, ali do sada nisu željeli ponuditi više od 45 milijuna eura.

Manchester United, Juventus i Real Madrid zainteresirani su za potpisivanje golmana Milana Gianluigija Donnarummu, prenosi italijanski Calciomercato. Ovog ljeta, 18-godišnjaku će biti ponuđen novi ugovoro, vrijedan 3.2 milijuna eura godišnje, a Milan će mu također ponuditi kapitensku traku u pokušaju da ga zadrže u klubu. Međutim, agent Donnarumme, Mino Raiola, zahtijeva za svog klijenta platu od 4 milijuna eura godišnje, te nije isključio opciju prelaska u druge klubove.

Barcelona je spremna ponuditi  51 milijuna funti za Liverpoolovu zvijezdu Philippe Coutinha, navode izviješća iz Engleske. Katalanski klub očajnički već duže vremena pokušava dovesti brazilca, ali su također svjesni da potpis Coutinha može poremetiti atmosferu u klubu i svlačionici, jer bi sa prelaskom u Barcu Coutinho postao jedan od najplaćenijih igrača u klubu.

>> Football leaks: Pogledajte kakav ugovor ima Real sa Adidasom

Liverpool planira dovesti Cesca Fabregasa, navodi Daily Star. Fabregas je primoran tražiti novi klub nakon što se nije izborio za minutažu u ovoj sezoni, a za narednu sezonu u Chelsea stiže još jedan veznjak, te će Fabregas definitivno izgubiti mjesto u ekipi. Izvori navode da se Fabregasu ostaje u Engleskoj, te da pored Liverpoola interes je pokazao i Manchester United.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!