NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Belotti u Madridu, Dani Alves u Londonu, Aubameyang u Kini

Transfer glasine: Belotti u Madridu, Dani Alves u Londonu, Aubameyang u Kini

Transfer glasine: Belotti u Madridu, Dani Alves u Londonu, Aubameyang u Kini! Kako se bliži ljeto tako se i više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Atletico Madrid odustao je od napadača Čelzija i njihovog nekadašnjeg igrača Diego Coste, a svu svoju pažnju uspjerili su na  zvijezdu Torina Andreu Belottia, prenosi TalkSport. Atletico Madrid je poznat po tome što svake sezone u sastavu ima vrhunskog napadača. Prije Griezmanna tu su bili Falcao, Diego Costa, Torres, Aguero, Mandžukić… Griezmann vrlo vjerovatno napušta Ateltico a njegovu zamjenu vide u zvijezdi Torina, Belottiju.

Belotti, koji je ove sezone pogodio 27 puta u 36 nastupa za Torino, ima otkupnu klauzulu u ugovoru od 85 miliona funti.

Tottenham je napravio prve razgovore sa agentom Dani Alvesa, tvrdi Yahoo Sport.  Mauricio Pochettino istražuje potencijalne zamjene za Kyle Walkera, koji bi trebao preći u Manchester City i zbog toga želi dovesti bivšu zvijezdu Barcelone. Alves ima još jednu godinu dana u ugovoru sa Juventusom, sa opcijom produženja na još jednu. U Tottenhamu mu nude dvogodišnji ugovor sa nešto većim primanjima.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Pierre-Emerick Aubameyang, napadač Borussije Dortmund, navodno je zainteresovan za prelazak u Kinu, tvrdi L’Equipe. Francuski novibari izvještavaju kako bi Gabonac mogao odbiti prelazak u Paris Saint-Germainu ili Manchester United da bi postao jedan od najplaćenijiih igrača na svijetu u Tianjinu Quanjianu u kineskoj Super ligi.

>> Nijemci na kup konfederacija putuju bez zvijezda

Manchester United ponudio je Michaelu Carricku jednogodišnje produženje ugovora, izjavio je BBC. Bivši vezni igrač Tottenhama već 11 godina boravi na Old Traffordu a sadašnji ugovor mu ističe u julu. Međutim, Jose Mourinho želi da 35-godišnjak ostane još jednu sezonu, i obećao mu je bitnu ulogu u timu i naredne sezone!


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!