NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Benzema ide u Englesku, bivši kapiten Arsenala preuzima klub, Kurzawa...

Transfer glasine: Benzema ide u Englesku, bivši kapiten Arsenala preuzima klub, Kurzawa na meti velikih klubova

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Arsenal je spreman ponuditi 40 milijuna eura za napadača Real Madrida Karima Benzemu, tvrdi Diario Gol. 30-godišnji Francuz je proveo tešku sezonu u Madridu, a izvješće navodi da je Sergio Ramos rekao predsjedniku kluba Florentinu Perezu da proda napadača. Međutim, Perez za njega traži 80 milijuna eura, što bi moglo spriječiti eventualne kupce da pošalju bilo kakvu ponudu.

>> Bivši potpredsjednik Milana: Oliver je idiot, navijaću za Romu zbog…

Bivši veznjak i kapiten Arsenala Patrick Vieira mogao bi zamijeniti Arsenea Wengera na klupi Arsenala, navodi Daily Mail. Sadašnji šef Topnika mogao bi napustiti klub na kraju trenutne sezone, zbog stagnacije kluba zadnjih godina. Vieira, koji je trenutno trener ekipe iz MLS-a New York Citya, pojavio se kao ozbiljan kandidat za zamjenu Wengera.

[su_bet365_100_bonus]

Manchester United, Chelsea i Tottenham zainteresirani su za beka Paris Saint-Germaina Layvin Kurzaua, javlja RMC. 25-godišnji francuski reprezentativni igrač uvidio je kako je njegovo mjesto u PSG-u upitno, a Yuri Berchiche često ima prednost ispred njega. Klubovi iz Premier lige se nadaju da će uspjeti dovesti Kurzawu, čiji ugovor na Parku prinčeva traje do 2020. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!