NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Benzema ponuđen velikanu iz Engleske, Messi u Barci želi igrača...

Transfer glasine: Benzema ponuđen velikanu iz Engleske, Messi u Barci želi igrača Bayerna, Asensio na stolu ima ponudu tima iz Londona

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo veme neke od najzanimljivijih transfer glasina.

Transfer glasine

Real Madrid je Manchester Unitedu ponudio priliku da ovog ljeta u svoje redove dovede Karima Benzemu, navodi Diario Gol. Francuz je  suočena sa velikim brojem kritika a zbog loše forme u ekipi sa Santiago Bernabeua tijekom ove sezone, navodno će biti među onim igračima na koje u Realu neće računati u narednoj godini. Arsenal je također jedan od potencijalnih kupaca, no transfer će biti teško izvodljiv s obzirom da Arsenal ima dva klasna napadača – Aubamyanga i Lacazettea.

>> Wayne Rooney otkrio što je rekao Cristianu Ronaldu u utakmici Portugala i Engleske 2006. godine

David Alaba nogometaš Bayern Munchena na meti je katalonskog velikana Barcelone, jer se nalazi među tri nogometaša koja Lionel Messi želi vidjeti u Barceloni, javlja Don Balon. Uprava Barce je, kako se izvješćuje, zatražila da Messi ponudi izbor od nekoliko lijevih bekova koji bi postali konkurencija Jordi Albi, a 25-godišnji Alaba jedan je od favorita Messija.

[su_bonus]

Talentirani veznjak Real Madrida, Marco Asensio ima ponudu od Chelseaja i on navodno želi nastaviti karijeru na Stamford Bridgeu, navodi Diario Gol. Španjolski reprezentativac je povezivan s nekoliko klubova zbog velike konkurencije u sredini terena u Realu, a pored Chelseaja interes su pokazali još Arsenal i Manchester United.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!