NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Boateng ipak napušta Bayern, United dovodi lijevog beka, Arsenal potpisuje...

TRANSFER GLASINE: Boateng ipak napušta Bayern, United dovodi lijevog beka, Arsenal potpisuje još jednog veznjaka

Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

Boateng je zaključio pregovore sa Unitedom. Jerome Boateng neće se preseliti u Manchester United, a njegov agent je otvorio razgovore s Paris Saint-Germainom, javlja Bild. Bayern je odlučio prodati Boatenga jer u ekipi imaju još nekoliko vrsnih stopera.

>> SLUŽBENO: Manchester City potvrdio novo pojačanje!

Manchester United je održao sastanak u srijedu kako bi razgovarao o mogućnosti potpisivanja nogometaša PSG-a Layvin Kurzawe, javlja l’Equipe. U izvješću se tvrdinavodi kako je trener Thomas Tuchel Francuza smatrao prvim izborom za novu sezonu, ali tvrdi da ne bi trebalo isključiti kasnu ponudu Crvenih đavola koja bi ubijedila Tuchela da ga proda.

[su_vegas]

Arsenal je spreman da se bori sa londonskim suparnicima Tottenhamom za potpisivanje veznjaka KRC Genka Sander Bergea, tvrdi Dagbladet. Visoko rangirani obrambeni veznjak procijenjen je na oko 8 milijuna funti (10 milijuna dolara), a ssa amo 20 godina bi predstavljao pametan zalog za sadašnjost i budućnost od strane Gunnersa ili Spursa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!