NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea dovodi defanzivca Tottenhama, vratar Leipziga na meti velikana, Juventus...

Transfer glasine: Chelsea dovodi defanzivca Tottenhama, vratar Leipziga na meti velikana, Juventus kupuje u Bundesligi

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Chelsea je ušao u utrku za potpisivanjem Tottenhamovog braniča Toby Alderweirelda, navodi Daily Mirror. Alderweireld, 29, ulazi u posljednju godinu svog ugovora sa Spursima na kraju sezone a nedavno su pregovori o produljenju ugovora prekinuti. Chelsea je navodno zainteresovan za Alderweirelda, koji je također bio povezan s Manchester Unitedom, Barcelonom i Paris Saint-Germainom, a njegovim doalskom budućnost Gary Cahil i David Luiza postala bi neizvjesna.

>> Osoblje Manchester Uniteda primijetilo što nije u redu sa Alexis Sanchezom

Chelsea i Atletico Madrid bacili su udicu na vratara RB Leipziga Petra Gulacsija, javlja ESPN FC. Obje momčadi mogu ostati bez svojih vratara na ljeto, Thibauta Courtoisa i Jana Oblaka, pa su klubovi već krenuli u potražnju za alternativama. Mađarski reprezentativac, Gulacsi, 27, pojavio se kao opcija za oba kluba ukoliko ostanu bez svojih vratara.

[su_bonus]

Juventus je zainteresiran za braniča Borussie Monchengladbach Matthiasa Gintera, javlja Corriere dello Sport. Prvaci Serie A poslali su skaute da prate 24-godišnjeg nogometaša prošlog vikenda, koji je zadovoljio kriterije. Ginter je cijenjen zbog svoje svestranosti, jer može igrati skoro na svim položajima u odbrani i sredini terena.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!