NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea dovodi zvijezdu Intera, Hector Bellerin na meti još jednog...

Transfer glasine: Chelsea dovodi zvijezdu Intera, Hector Bellerin na meti još jednog velikana, Atletico Madrid kupuje u Manchesteru

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Iz Chelseaja su spremni ispuniti klauzulu o otkupu ugovora Maura Icardija u vrijednosti od 100 milijuna eura i to u januaru mjesecu, javlja El Gol Digital. Argentinski napadač igra sezonu životu i predvodi svoj Inter u borbi za naslov prvaka Italije. Do sada je u prvenstvu postigao 11 golova i ne treba čuditi što ga Conte želi vidjeti u svojim redovima.

[su_bonus]

Kako sada stvari stoje, Juventus će poslati ponudu za Arsenalovog beka, Hector Bellerin, java dobro informisani Tuttomercatoweb. Kontakt je već napravljen sa španjolskim predstavnikom u vezi mogućeg transfer u redove prvaka Serie A a to bi bio još jedan veliki udarac za Barcelonu koja tako ne bi uspjela u svoje redove dovesti “odbjeglog sina”.

>> Alvaro Morata predložio Chelseaju da dovede jednog od najvažnijih igrača Real Madrida

Atletico Madrid želi potpisati veznjaka Uniteda Andera Herreru i to bez obeštećenja na kraju sezone, javlja AS. Ugovor za 28-godišnjeg igrača Manchester Unitedu istječe u ljeto, što znači da Atleti neće morati platiti odštetu za transfer kako bi osigurali njegove  usluge. Atletico trenutno ima zabranu registracije novih igrača, ali će od januara moći normalno kupovati.

[su_bet365_app]

Arsenal će tražiti 30 milijuna funti od Manchester Uniteda u januaru za transfer Mesuta Ozila, javlja Daily Staru. Topnici su tako odredili iznos prema kojem Ozil može napustiti klub prije nego što mu na ljeto istekne ugovor. Jose Mourinho je veliki fan Ozila, a nakon suradnje u Realu snage bi ponovo trebali udružiti u Unitedu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!