NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea kupuje zvijezdu CSKA, United ruši transfer rekord, Giroud napušta...

Transfer glasine: Chelsea kupuje zvijezdu CSKA, United ruši transfer rekord, Giroud napušta Arsenal u januaru

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Chelsea namjerava poslati ponudu vrijednu 15 milijuna funti za veznog igrača CSKA Aleksandra Golovina u zimskom transfer roku, javlja The Sun. Plavci želi dovesti 21-godišnjaka prije Svjetskog prvenstva gdje bi Golovinu cijena mogla znantno narasti, s toga Plavci žele osigurati njegov potpis u januaru ali bi ga odmah poslali nazad na posudbu u CSKA.

>> Mauricio Pochettino govorio o mogućem povratku Garetha Balea u Tottenham

Manchester United će vjerovatno oboriti klupski transfer rekord kako bi potpisali Sergej Milinković-Savić iz Lazia za astronomsku cifru od 95 milijuna funti, javlja The Express. Veznjak Laziaje također bio povezan s Juventusom, ali Jose Mourinho ga je etiketirao kao glavnu metu  Manchester Uniteda u narednom transfer roku. Sa ovim transferom popularni SMS bi postao najskuplji igrač sa ovih prostora i u budućnosti bi ga teško ko nadmašio.

[su_bonus]

Olivier Giroud od uprave Arsenala i Wengera je zatrašo dopuštenje da u zimskom transfer roku napusti klub u vidu pozajmice, javlja Daily Mirror. Francuzu je potrebno vrijeme provedeno na terenu kako bi uspio obezbjediti odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. sa reprezentacijom Francuske. Sa ovim zahtijevom, Giroud je stavio West Ham i Crystal Palace na stanje pripravnosti, jer oba kluba ga žele vidjeti u svojim redovima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!