NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Chelsea kvari posao Liverpoolu, Courtois jednom nogom u Španiji, Antonio...

TRANSFER GLASINE: Chelsea kvari posao Liverpoolu, Courtois jednom nogom u Španiji, Antonio Conte pred povratkom u Italiju

Na Otoku je već počeo prije nekoliko sedmica, a u većini ostalih evropskih zemalja počeo je početkom jula. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

transfer glasine

Chelsea će pokušati pokvariti planove Liverpoolaa i preoteti im Rominog golmana Alissona, javlja Mirror. Goal je izvijestio u utorak kako su Redsi otvorili razgovore s Romom oko transfera od 62 milijuna funti za 25-godišnjaka ali Chelsea je sada navodno spreman ponuditi 70 milijuna funti za njegove usluge.

>> Mbappe odgovorio na interesovanje Reala, donio odluku gdje nastavlja karijeru

Chelseajev vratar Thibaut Courtois blizu je prelasku u Real Madrid za 35 milijuna eura, izvještava Marca. Belgijski broj jedan odavno je povezan s povratkom u Španjolsku kako bi ponovo bio sa svojom obitelji nakon što je proveo tri sezone u Atletico Madridu u razdoblju od 2011. do 2014. godine.

[su_bet365_100bonus]

AC Milan mogao bi ponuditi bivšem menadžeru Chelseaja Antonio Contea povratak u Seriju A, tvrdi Sport Mediaset. Američka organizacija  “Elliott Management” preuzela je kontrolu nad momčadi Serie A i shvatili su da žele čistku što se tiče trenutno menadžmenta kluba. Conte, koji je u prošlosti bio povezan s Rossonerima, mogao bi biti postavljen na mjesto trenutačnog menadžera Gennara Gattusa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!