NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea šalje Kantea u Madrid u zamjenu za mladu zvijezdu...

Transfer glasine: Chelsea šalje Kantea u Madrid u zamjenu za mladu zvijezdu kluba, Lazio kupuje u Arsenalu, United kupuje bivšeg igrača

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Chelsea je spreman da učini  sve da potpišu Marco Asensio iz Real Madrida, čak i ako to znači da će se morati odreći usluga  N’Golo Kante za mladog reprezentativca Španije, javlja Don Balon. Španjolac je glavna meta Romana Abramovicha koji oko Asensia želi graditi ekipu i voljan je ponuditi Kantea u zamjenu za njegove usluge.

>> Evo što Cristiano Ronaldo misli o potencijalnom transferu Neymara u Real Madrid

Lazio će vjerovatno potpisati Lucasa Pereza iz Arsenala u sljedećem transfer roku jer rimljani traže zamjenu za Nanija, tvrdi Tuttomercatoweb. Nani je odigrao veoma loše od dolaska u momčad iz Serie A na posudbu, no vratit će se u Valenciu pred početak sljedeće sezone. U potrazi za još jednim krilom, Lazio vjeruje da je Perez, koji je na posudbi u Deportivo, idealna  opcija.

[su_bet365_100_bonus]

Manchester United želi u svoje redove vratiti svog bivšeg defanzivca Jonnya Evansa iz West Bromwich Albiona, navodi The Sun. WBA je ranije ove godine odbio ponude Man Citya, Arsenala i Leicester ali će biti prisiljeni da prekinu suradnju sa s 30-godišnjim defanzivcom zbog ispadanja iz lige. Tvrdi se da Evans ima klauzulu u svom ugovoru prema kojoj može otići za 3 milijuna funti u slučaju ispadanja West Broma.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!