NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea troši preko 100 miliona na dva igrača, Liverpool pronašao...

Transfer glasine: Chelsea troši preko 100 miliona na dva igrača, Liverpool pronašao pojačanje u Njemačkoj, Juventus kupuje u Barci

Transfer glasine: Chelsea troši preko 100 miliona na dva igrača, Liverpool pronašao pojačanje u Njemačkoj, Juventus kupuje u Barci! Kako se bliži kraj prelaznog roka, sve se više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Chelsea će se vratiti u Torino sa ponudom od 70 miliona evra za Juventusovog beka, Alex Sandra, javlja calciomercato.com. Italijanski šampioni su, kako se navodi, i dalje uvereni da će zadržati Brazilca i ponuditi bolje uslove u novom ugovoru kako bi osigurali ostanak Brazilca u Juventusu.

Šef Liverpoola Jurgen Klopp ozbiljno razmišlja o slanju ponude za defanzivca Schalkea Benedikta Howedesa, piše njemački časnik DW Sports. Redsi su izgleda izgubili svu nadu da će potpisati Virgin van Dijka iz Sauthemptona te je Jurgen Klopp primoran da razmatra druge opcije kako bi ojačao svoju odbrambenu liniju.

>> Barça tužila Neymara nakon njegove izjave o upravi kluba

Chelsea razmišlja o iznenađujućem transferu napadača Leicestera Jamieja Vardija u kjem vide idealnu zamjenu za Diega Costu, tvrdi Daily Mirror. Iako je Chelsea već potpisao Alvara Moratu iz Real Madrida, šampioni Premier lige traže još jednog napadača koji bi bio dostojna konkurencija Morati.

Juventus ozbiljno razmišlja o potpisivanju veznog igrača iz Barcelone Andrea Gomesa, kojeg žele dovesti na jednogodišnju pozajmicu u Torino, tvrdi Tuttosport. Gomes se pojavio kao opcija za Juve, jer su italijanski šampioni nastojali da ojačaju svoju sredinu, a njihova primarna meta Kevin Strootman je rekao da nema namjeru napuštati Romu.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!