NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea u januaru troši 200 miliona funti, United pronašao zamjenu...

Transfer glasine: Chelsea u januaru troši 200 miliona funti, United pronašao zamjenu za De Geu, De Jong ipak ide u Englesku

Nešto manje od dva mjeseca ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Kako javlja Express, Chelsea bi mogao potrošiti do 200 milijuna funti u narednom transfer roku, a jedna od njihovih glavnih meta je Juventusov bek Alex Sandro, koji je procijenjen na 50 milijuna funti. Mauricio Sarri također bi želio pojačati svoju obranu s Elseidom Hysajom iz Napolija i Nathanom Akeom, kojeg Chelsea može kupiti za 40 milijuna funti. Međutim, najveći transfer kluba mogao bi biti dolazak Pulisica iz Dortmunda koji vrijedi 70 milijuna funti.

JURGEN KLOPP ODLUČIO: Prodaje jednu od najvećih zvijezda kako bi skupio novac za dovođenje Pulišića ili Dembelea!

Manchester United je identificirao Jordana Pickforda kao zamjenu za Davida De Geu, piše Mirror. De Gein ugovor traje do 2020. godine, pregovori o produženju su zaustavljeni te se dolazak Pickofroda nameće kao realna opcija.

Nizozemski vezni Frenkie De Jong označan je kao idealna zamjena za Brazilca Fernandinha. Manchester City je vrlo blizu realizacije transfera vrijednog 61 milijuna funti, jer Pep Guardiola traži dugoročnu zamjenu za Fernandinha a i veliki je fan ovog Nizozemca, piše Mirror.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!