NaslovnicaVijestiTransfer glasine: City i Arsenal žele bivšeg igrača Uniteda, Thorgan Hazard pravi...

Transfer glasine: City i Arsenal žele bivšeg igrača Uniteda, Thorgan Hazard pravi transfer karijere, za reprezentativca Engleske nema mjesta u Liverpoolu

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Branič West Bromwicha Jonny Evans privukao je interes mnogih klubova svojim partijama, a među njima su i Manchester City i Arsenal, prenosi The Telegraph. Topnici su navodno poslali ponudu od 25 miliona funti koja je odbijena i to 31. avgusta, je je WBA tražio nešto više od 30 miliona funti za njegove usluge.
>> Messi i Aguero dali veliko obećanje: Evo što će uraditi ako Argentina osvoji Svjetsko prvenstvo 2018.

Chelsea je blizu potpisivanja Thorgan Hazard iz Borussie Monchengladbacha, javlja Bild. Edenov mlađi brat impresionirao je u Bundesligi u dosadašnjoj sezoni, a Plavci bi željeli da dovedu Thorgan nazad u klub nakon što su ga prodali u Gladbachu 2015. godine. Najmlađi brat Hazard, Kylian, već je u Chelsea i dio je mlađih selekcija kluba.

[su_bonus]

Liverpoolov napadač Daniel Sturridge želi napustiti klub u januaru , piše Daily Mirror. 28-godišnjak je započeo samo četiri utakmice pod vodstvon Jurgena Kloppa ove sezone, te mu je prijeko potrebna promjena ukoliko želi da izbori svoje mjesto u reprezentaciji Engleske u Rusiji naredne godine. Sturridge je kako su javili iz Liverpoola dostupan i za posudbu, a ove sezone je postigao svega tri gola za Liverpool u svim natjecanjima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!