NaslovnicaVijestiTransfer glasine: City se uključio u borbu za zvijezdu Atletica, Milan dovodi...

Transfer glasine: City se uključio u borbu za zvijezdu Atletica, Milan dovodi igrača iz Chelseaja, Bayern pronašao zamjenu za Lewandowskog

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester City uključio se u borbu s Manchester Unitedom kako bi potpisali napadača Atletico Madrida Antoine Griezmanna, javlja nogometni list Sport. Od Uniteda se očekivalo da će još prošlog ljeta potpisati francuskog reprezentativca, ali je transfer propao zbog UEFA-ine zabrane registrovanja novih igrača Atleticu, te je na kraju Griezmann ostao u Madridu. Međutim, sada se United mora boriti sa Cityem za njegov potpis ali i sa Barcelonom, koja je navodno postigla usmeni dogovor sa igračem.

[su_bonus]

AC Milan želi dati Willianu ogromnu slobodu i prostor za igru, te su ga spremni dovesti u svoje redove, javlja Calciomercato. Brazilac je započeo samo šest utakmica za PLavceove sezone, nakon što je u prošloj sezoni upisao tek 15 nastupa, kada je Chelsea postao šampion Engleske. Milan je loše započeo ovu sezonu, a 29-godišnjak se smatra savršenim dodatkom za ofanzivni dio ekipe.

>> Jose Mourinho zainteresiran za napadača koji je u 47 utakmica postigao 33 gola

Bayern Munchen užurbano traži zamjenu za njihovog napadača Roberta Lewandowskog, a Arsenalov Olivier Giroud smatra se mogućim pojačanjem u januaru, javlja Sport Bildu. Francuz je u posljednje vrijeme stadionu Emirates više na klupi nego na terenu,  jer je dolaskom Alexandre Lacazettea pao u drugi plan. Ajaxov napadač Kasper Dolberg je također još jedan od mogućih pojačanja, a Danac je očito privukao pozornost nekoliko europskih vrhunskih klubova sa svojim nastupima u Ajaxu, te Bayernu neće biti lako da ga dovedu.


Uz najave utakmica utakmica na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najnovije sportske vijesti. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!