NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Kroos ide u Premierligu, Dani Olmo na meti dva velikana,...

TRANSFER GLASINE: Kroos ide u Premierligu, Dani Olmo na meti dva velikana, Milan želi nogometaša Arsenala

Ludilo na nogometnoj pijaci je i zvanično gotovo, ali većina evropskih klubova već pripreman teren za zimski ali i ljetni transfer rok. Ovo ljeto bilo je izrazito zanimljivo, desilo se nekoliko velikih transfera, englezi su po prvi put u historiji zavšili transfer rok ranije od ostalih a financijski fair play je tek ove godine uzeo maha i njegova prava svrha tek sada izlazi na vidjelo. Glasine o budućim transferima već su aktualne, a kako sada stvari stoji januar će biti vrlo zanimljiv.

Menadžer Manchester Citya Pep Guardiola još uvijek u svojim redovima želi vidjeti nogometaša Real Madrida Tonija Kroosa, piše Don Balon. Međutim, Guardiola će imati veliku konkurenciju za reprezentativca Njemačke jer i Jose Mourinho i dalje želi dovesti Kroosa u Manchester United.

>> RIO FERDINAND: Louis van Gaal je napravio veliku grešku prodavši ta dva igrača u Manchester Unitedu!

Liverpool i Borussia Dortmund spremni su ući u utrku za sjajnog tanelnta i veznjaka Dinama Dani Olma, pišu Sportske novosti. Oba kluba su oduševljeni sa partijama ovog 20-godišnjeg nogometaša, koji je pod ugovorom sa Dinamom do 2021., a ove sezone već su ga gledali nekoliko puta.

[su_bet365_100_bonus]

Arsenalov veznjak Aaron Ramsey i dalje je na meti italijanskog AC Milana, tvrdi Calciomercato. Reprezentativac Walesa ostaje bez ugovora sljedećeg ljeta, a Ivan Gazidis, novi predsjednik uprave kluba sa San Sira, želi ponovo udružiti snage u Italiji s igračem sa kojim je radio na Emirates stadionu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!