NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Dortmund prodaje Julian Weigla za 70 miliona, Chelsea dovodi...

TRANSFER GLASINE: Dortmund prodaje Julian Weigla za 70 miliona, Chelsea dovodi dva velika pojačanja u odbrani, United i City zainteresirani za veznjaka Wolvesa

Ludilo na nogometnoj pijaci je i zvanično gotovo, ali većina evropskih klubova već pripreman teren za zimski ali i ljetni transfer rok. Ovo ljeto bilo je izrazito zanimljivo, desilo se nekoliko velikih transfera, englezi su po prvi put u historiji zavšili transfer rok ranije od ostalih a financijski fair play je tek ove godine uzeo maha i njegova prava svrha tek sada izlazi na vidjelo. Glasine o budućim transferima već su aktualne, a kako sada stvari stoji januar će biti vrlo zanimljiv.

Mauricio Sarri želi pojačati obranu Chelseaja s kupovinom Alessio Romagnolija i Mattie Caldare iz AC Milan,javlja Calciomercato. Romagnoli i Caldara su vezani dugoročnim ugovorom za Milan a Chelsea može iskoristiti Cesca Fabregasa, kojeg bi poslali u Milan a koji je ovo ljeto bio želja trenera Gattusa.

>> NA LJETO 2019. STIŽE POJAČANJE OD 300 MILIJUNA EURA: Real Madrid mu obećao dres sa brojem 10!

Manchester United spreman je poslati ponudu za veznjaka Wolvesa Rubena Nevesa, javlja Metro. City koji je također zainteresovan jer im je ovo ljeto propao transfer Jorginha, te će u siječnju praviti veliku konkurenciju Unitedu.

[su_bet365_app]

Julian Weigl koji je dugo vremena na meti Manchester Citya  će napustiti Borussiu Dortmund ako neko za njega plati 68 milijuna funti, javlja Star. Pep Guardiola traži zamjenu za Fernandinha, koji će napuniti 33 godine, a njemački reprezentativac je njegova najveća želja za tu poziciju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!