NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Erikssen u Barci, Shaw u Liverpoolu, Belotti u Unitedu

Transfer glasine: Erikssen u Barci, Shaw u Liverpoolu, Belotti u Unitedu

Kako se bliži ljeto tako se i više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

transfer glasine

Real Madrid je spreman zamijeniti dva igrača za potpisivanje Juventusovog napadača Paulo Dybalu ovog ljeta, prenosi Don Balon. Zinedine Zidane je spreman je ponuditi James Rodrigueza i Alvaru Moratu u pokušaju da argentinca dovede u prijestolnicu Španije.

Menadžer Manchester Citya Pep Guardiola dobit će na raspolaganje 250 miliona eura za transfere ovog ljeta, prenosi The Sun. Guardiola većinu novca potrošiti na zvijezdu Arsenala Alexisa Sancheza, Tottenhamovog desnog beka Kylea Walkera i Southamptonovog središnjeg braniča Virgil Van Dijka.

>> MANCHESTER CITY ZBOG MBAPPEA OBARA REKORD

Liverpool, Manchester City i Tottenham su zainteresirani za potpisivanje lijevog beka Uniteda Luke Shawa ovog ljeta, piše The Sun. Shaw se suočava s neizvjesnom budućnošću na Old Traffordu, a Unitedovi rivali u Premier ligi žele da dovedu Shawa u svoje redove već ovog ljeta.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Barcelona želi u svoje redove dovesti Tottenhamovog veznjaka Christian Eriksena, prenosi Mirror. Katalonski klub želi osvežiti sredinu terena i u danskom reprezentativu vide idealnog igrača koji će hraniti loptama Barcelonin napadački trio MSN.

Manchester United dovodi Andrea Belottija, prenosi Mirror. Jose Mourinho će morati platiti čak 84 miliona eura koliko iznosi otkupna klauzula u Belottijevom ugovoru. Interes za Belottija je porastao nakon što se ozlijedio Ibrahimović, a klub će i kako stvari stoje napustiti kapiten Wayne Rooney, koji nije zadovoljan statusom u klubu.

Trener Uniteda Jose Mourinho pristao je prodati Davida De Geu madridskom Realu samo u slučaju da u transfer budu uključeni James Rodrigez ili Alvaro Morata, navodi The Sun. Branioci Lige prvaka spremni su platiti De Geaovu klauzulu od 60 milijuna funti, ali Mourinho želi da barem jedan igrač dođe na Old Trafford kao dio transfera.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!