NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Fellaini pronašao novi klub, Raiola dovodi vrhunskog napadača u United,...

Transfer glasine: Fellaini pronašao novi klub, Raiola dovodi vrhunskog napadača u United, Skriniar na meti velikih klubova

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo veme neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Veznjak Manchester Uniteda Marouane Fellaini dogovorilo je transfer u Besiktas na kraju sezone, tvrdi Fotomac. Na ljeto ističeFellainiju trenutni ugovor u Unitedu, a on je prethodno odbio ostanak na Old Traffordu. Unitedov šef Jose Mourinho je želio zadržati reprezentativca Belgije, ali čini se da je 30-godišnjak odlučio krenuti u Tursku za novi početak sa Besiktasom.

>> Guardiola pronašao novu zvijezdu Evropskog nogometa! City u lovu na čudesnog dječaka koji zabija golove kao iz šale!

Mino Raiola želi djelovati kao posrednik koji će omogućiti prelazak Maura Icardija u Manchester United, piše Corriere dello Sport. Super agent je očigledno želi preuzeti upravljanje karijerom Icadrija, iako je Interova zvijezda izjavila da bi rado nastavila raditi sa svojim sadašnjim agentom i suprugom Wandom Nara. Nara je očito u procesu pregovora o novom ugovoru s Interom, iako Raiola očigledno nudi posao da preseli Argentinca na Old Trafford.

[su_bonus]

Interov branič Milan Skriniar priznao je da će biti držati sve opcije otvorenim za napuštanje Serie A, javljaju mediji u Italiji. Real Madrid, Manchester United i Barcelona su bili povezani s ovim središnjim braničem, a sam agent je potvrdio da je odbijena ponuda jednog velikog kluba u zimskom transfer roku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!