NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Gabriel Jesus odbio produžiti ugovor sa Cityem, Lazio odredio cijenu...

Transfer glasine: Gabriel Jesus odbio produžiti ugovor sa Cityem, Lazio odredio cijenu za SMS-a, Barca želi igrača Rome

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Gabriel Jesus odbio je novi ugovor koji su mu ponudili iz Manchester Cityja, navodi The Times. Brazilski reprezentativni  napadač odbio je novu tjednu plaću od 90.000 funti – što je povećanje od 40 posto u odnosu na njegov trenutačni ugovor. Bilo koji daljnji pregovori sada će biti odgođeni do poslije Svjetskog prvenstva, a 20-godišnjak od kluba traži najmanje 100.000 funti tjedno.

>> Obrt na pomolu, Tuchel ipak odbio Arsenal zbog ovog kluba!

Predsjednik Lazija Claudio Lotito neće prodati Sergeja Milinkovića-Savica za manje od 150 milijuna eura, tvrdi Sport Mediaset. Srbijanski veznjak je, kako se izvješćuje, jedna od opcija o kojoj razmatra menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho, jer traži zamjenu za Michaela Carricka koji na ljeto ide u mirovinu. Manchester City, Paris Saint-Germain, Real Madrid i Juventus također prate njegov napredak, a navodno sus vi spremni ponuditi maksimalno 70 miliona eura za njegove usluge.

[su_bonus]

Romin sportski direktor Monchi potvrdio je da su iz Barcelona zainteresirani za mladu tursku zvijezdu Cengiz Undera. Under je postigao pet golova u 21 nastupu u Serie A od odlaska u Romu  iz Istanbula Basaksehira u srpnju prošle godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!