NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Gerrard preuzima škotskog velikana, United u svoje redove vraća bivšeg...

Transfer glasine: Gerrard preuzima škotskog velikana, United u svoje redove vraća bivšeg nogometaša, Iniesta u petak donosi odluku o nastavku karijere

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Steven Gerrard je vrlo blizu da postane sljedeći menadžer Rangersa, tvrdi The Sun. Graeme Murty zamijenio je Pedro Caixinhu na čelu Rangersa prije sedam mjeseci, ali izgleda da je ikona Liverpoola glavni kandidat za preuzimanje kormila za narednu sezonu.Gerrard, koji nema prvoklasnog menadžerskog iskustva, kaže da bi mu to bila čast, a glavnog konkurenta za titulu bi imao u liku svog bivšeg trenera Brandona Rodgera koji trenira Celtic.

>> Zlatan donio konačnu odluku o nastupu na Svjetskom prvenstvu!

Manchester United želi u svoje redove vratiti svog bivšeg defanzivca Jonnya Evansa iz West Bromwich Albiona, navodi The Sun. WBA je ranije ove godine odbio ponude Man Citya, Arsenala i Leicester ali će biti prisiljeni da prekinu suradnju sa s 30-godišnjim defanzivcom zbog ispadanja iz lige. Tvrdi se da Evans ima klauzulu u svom ugovoru prema kojoj može otići za 3 milijuna funti u slučaju ispadanja West Broma.

[su_champions_league]

Andres Iniesta će u petak i zvanično najaviti odlazak iz Barcelone tvrdi Mundo Deportivo.

Nekadašnji osvajač Svjetskog prvenstva sa Španijom je apsolutna legenda na Camp Nou a do kraja ovog ljeta bi trebao krenuti prema Kineskoj ligi gdje će zarađivati abnormalne svote novca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!