NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Griezmann od ljeta u novom klubu, Arsenal dovodi veliko pojačanje...

Transfer glasine: Griezmann od ljeta u novom klubu, Arsenal dovodi veliko pojačanje u odbrani, Everton se zanima za nogometaša Milana

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Barcelona je dogovorila ugovor za kupovinu zvijezde Atletico Madrida Antoine Griezmann na ljeto, javlja TV3. Lideri La Lige spremni su platiti Griezmannovu klauzulu za otkup od 100 milijuna eura, a 26-godišnji francuski reprezentativac spreman je napraviti taj potez. Griezmannov dolazak vjerojatno će značiti odlazak Denisa Suareza, koji je ove sezone malo korišten na kampu Nou.

>> Manchester United napokon pronašao zamjenu za jednog od svojih najboljih igrača

Arsenal će pokušati dovesti Jose Gimeneza za centralnog braniča Atletico Madrida, izvijestio je El Gol Digital. 23-godišnjak se formirao kao jedan od najboljih mladih braniča svjetskog nogometa i ima klauzulu od oko 57 milijuna funti. Sa zanimanjem za Gimeneza, Arsenal je također odustao od transfera za odbrambenog igrača Lazia Stefana de Vrija.

[su_bet365_100_bonus]

Everton se nada da će potpisati beka AC Milan Davida Calabriu, javlja Calciomercato.com.  21-godišnjak je postao ključni član prvog tima Milana, a igrač može igrati na desnoj strani ili u ofanzivnom dijelu.  Milan je, kako se izvješćuje, dao do zanja Evertonovim čelnicima da Calabria nije na prodaju, međutim, kada je u pitanju novac nikad se ne zna.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!