NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Griezmann postigao usmeni dogovor sa novim klubom, Guardiola pronašao novog...

Transfer glasine: Griezmann postigao usmeni dogovor sa novim klubom, Guardiola pronašao novog braniča, Lemar napušta Monaco u januaru

Transfer glasine: Griezmann postigao usmeni dogovor sa novim klubom, Guardiola pronašao novog braniča, Lemar napušta Monaco u januaru!  Ljetni transfer rok je završen, trošilo se najviše do sada. Rekordi, što se tiče visine obeštećenja padali su iz dana u dan. Odmah nakon završetka transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Mančester Junajted je voljan da plati čak 100 miliona funti kako bi naredne godine potpisao igrača Atletico Madrida Antoine Griezmann, a pojedini mediji navode da je usmeni dogovor već postignut, javlja Daily Star.
Francuz je već ovog ljeta bio povezivan sa prelaskom na Old Trafford, ali zabrana transfera Atletica spriječila je ovaj transfer. Međutim, Jose Mourinho idalje se nada da može ubjediti Griezmana da se pridruži Junajtedu 2018. godine, gdje bi mogao da se poveže sa svojim prijateljima Paul Pogbom i Anthony Martialom u napadu.

>> Mbappe: Odbio sam ova dva velika kluba zbog PSG-a!

Trener Citya Pep Guardiola se nada da će uspjeti dovesti braniča Tottenhama, Toby Alderweirelda kao zamjenu za Vinsenta Kompanya, piše The Sun. Agent igrača tvrdi da branič nije zadovoljan sa visinom plate na White Hart Lane-u, koja iznosi svega 50.000 funti sedmično. Za Kompanya, koji je ponovo povređen, Guardiola veruje da njegov sunarodnjak može da ga zamjeni naredne sezone.

Arsenal je dogovorio transfer Thomasa Lemara u januaru, nakon što ga nisu uspjeli dovesti u finišu ljetnog transfer roka. Oni će potrošiti 100 miliona euraza igrača koji će zarađivati ​​250.000 funti sedmično, prema The Star-u.
U međuvremenu, Sunday Mirror izveštava da je Manchester United spreman da pošalje ponudu za istog igrača ako Topnicima propane transfer.

defanzivca dovesti već u januaru.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!