NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Guardiola želi nogometaša Reala, Juve kupuje u Barceloni, Pulišić naredno...

Transfer glasine: Guardiola želi nogometaša Reala, Juve kupuje u Barceloni, Pulišić naredno ljeto seli u Englesku

Nešto manje od dva mjeseca ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Manchester City nastavlja pratiti razvoj situaciji oko Isca u Real Madridu, piše Mundo Deportivo. 26-godišnjak još nije započeo susret pod novim menadžerom Solarijem a u Madridu ne isključuju prodaju na ljeto ukoliko se nametne novom treneru. Pep Guardiola je veliki obožavatelj Isca, kojeg bi konačno mogao da dovede u svoju ekipu.

LOVREN PRETJERAO NA INSTAGRAMU: To su pi*ke obične. Samo ovo vrijedi. Samo ovo!

Juventus prati lijevog beka Barcelona Jordi Albu, navodi Corriere dello Sport. Ovom lijevom beku ugovor sa klubom važi do 2020. godine i još nije postigao zjednički jezik sa Blaugranom o produžetku saradnje.

Američki “wonderkind” Christian Pulšić nogometaš Dortmunda mogao bi napustiti Njemačku i potpisati za Chelsea, navodi Daily Mail. Pulišiću ugovor ističe 2020. godine i već naredno ljeto bi klub bio primoran da ga proda a londončani su spremni da ponude 80 miliona eura.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!