NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Hazard na izlaznim vratima Chelseaja, Juve i Napoli zainteresovani za...

Transfer glasine: Hazard na izlaznim vratima Chelseaja, Juve i Napoli zainteresovani za igrača Uniteda, Mascherano otkrio klub u kojem nastavlja karijeru

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester United je spreman boriti se protiv Real Madrida za potpis Eden Hazarda, javlja The Sun. Hazard i Unitedov šef Jose Mourinho stari su poznanici iz vremena dok je Mourinho bio na čelu Chelseaja, a zajedno su osvojilio naslov Premier lige u prije tri godine. Mediji tvrde da je United spreman ponuditi do 90 milijuna funti kako bi Hazard i Mourinho ponovo udružili snage.

>> Alternativne opcije su im mnogo bolje: Evo koga će Barcelona dovesti ukoliko im Liverpool odbije ponudu za Coutinha

Juventus i Napoli žele vratiti talijanski obrambenog igrača Manchester Uniteda Matteo Darmian natrag u Seriju A, prenosi Sky Sport (pozivajući se na izvore iz Calcio Mercatoa). Nakon što je pod Joseom Mourinhom više vremena na klupi nego na terenu, Darmian je odlučio da želi napustiti Old Trafforda. Juve se već dugo povezuje s Darmianom, dok je Napoli također pokazao interes.

[su_bonus]

Defenzivac Javier Mascherano karijeru će nastaviti u klubu iz Kine, Hebei China Fortune, nakon što je klub postigao sporazum s Barcelonom, javlja Marca. Barcelona će za transfer dobiti oko 10 milijuna eura, koji je ove sezone pao u drugi plan na stadionu Nou Camp, što je i razlog njegovog odlaska. Međutim, Mascheranu neće biti dopušteno da napustiti do druge polovice januara, kada bi Samuel Umtiti trebao vratiti nakon ozlijede.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!