NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Hulk u Londonu, Walker u Minhenu, Kante u Madridu

Transfer glasine: Hulk u Londonu, Walker u Minhenu, Kante u Madridu

Transfer glasine: Hulk u Londonu, Walker u Minhenu, Kante u Madridu! Kako se bliži ljeto tako se i više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Ukoliko Alexis Sanchez napusti Arsenal ovog ljeta i pređe u Bayern iz Munchena, Arsene Wengere će pokušati u London dovestti Brazilca Hulka, koji trenutno nastupa za Shanghai SIPG. Brazilac je u Kini od juna 2016., ali ga Topnici  vide kao idealnu zamjenu za Alexisa koji ulazi u posljednju godinu ugovora.

Juventus pokazao interes za mladu zvijezdu Lazia?

Liverpool vodi utrku sa Arsenalom oko Alexu Oxlade-Chamberlainu, piše The Sun. Arsene Wenger po svaku cijenu želi zadržati Oxlade-Chamberlaina, ali reprezentativac Engleske želi da igra u Ligi prvaka i u klubu koji ima ambicije a što Liverpool i jeste postao nakon dolaska Jurgena Kloppa. Cijena koju Liverpool nudi za usluge ovog 23- godišnjaka iznosi 20 miliona funti.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Chelsea i Bayern München su se pridružili utrci za potpisivanje Tottenhamovog desnog beka Kylea Walkera, prenosi The Sun. Manchester City još uvijek je najveći Favorit za njegov potpis ali sada imaju jaku konkurenciju u Chelseaju a pogotovo u Bayernu koji očajnički traži zamjenu za Philipa Lahma.

Menadžer Real Madrida Zinedine Zidane izjavio je da je N’Golo Kante meta broj jedan u predstojećem transfer prlazu, javlja Don Balon. Šef Galaktikosa nije zadovoljan sa predstavama Casemira u zadnjih nekoliko mjeseci i vidi Kantea kao veliko pojačanje na sredini terena Real Madrida. Zidane je već obavio razgovore sa predsjednikom Reala Florentino Perezom u vezi moguće kupovine francuskog reprezentativca i najboljeg igrača Premier lige u ovoj sezoni.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!