NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Igrač Watforda na meti velikih klubova, City kupuje u Bundesligi,...

Transfer glasine: Igrač Watforda na meti velikih klubova, City kupuje u Bundesligi, van Aanholt pravi transfer karijere

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Arsenal i Chelsea su najnoviji klubovi koji su pokazali zanimanje za Watfordovog napadača Richarlisona, javlja Daily Star. Topnici će se boriti još sa Tottenhamom za kupovinu 20-godišnjaka u zimskom transfer roku. The Sun u nedjelju  da Chelsea također prati formu brazilskog nogometaša, nakon vrhunske forme u Watfordu ove sezone.

>> Bivši veznjak Arsenala nagovara Wengera: “On može sve, plati 86 milijuna i dovedi ga”

Manchester City najnoviji je klub koji pokazuje interes za potpisivanje njemačkog veznjaka Leona Goretzke, javlja Sunday Mirror. Njemačka reprezentativna zvijezda smatra se jednim od najtraženijih igrača u Bundesligi, a Bayern Munchen je također pokazao interes za igrača Schalkea. Sada se još i City pridružio Liverpoolu, Arsenalu i Barceloni za usluge ovog 22-godišnjeg veznjaka.

[su_bonus]

Potraga za novim lijevim bekom Manchester Cityja se nastavlja. Guardiola je pokazao interes za igrača Crystal Palacea Patrick van Aanholta, navodi The Sun. Šef Citya Pep Guardiola želi naći zamjenu za ozlijeđenog Benjamina Mendyja tijekom transfer roka u siječnju, a Van Aanholta vidi kao odličnu alternativu s obzirom na njegovu cijenu. Bivši bek Chelseaja i Sunderlanda vjerojatno će biti dostupan za oko 12 milijuna funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!