NaslovnicaVijestiTransfer glasine: James Rodriguez na ljeto pravi šokantan transfer, Mourinho pušta De...

Transfer glasine: James Rodriguez na ljeto pravi šokantan transfer, Mourinho pušta De Geu u Real pod jednim uslovom, Luke Shaw definitivno napušta United

Transfer glasine: James Rodriguez na ljeto pravi šokantan transfer, Mourinho pušta De Geu u Real pod jednim uslovom, Luke Shaw definitivno napušta United! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Agent James Rodriguez Jorge Mendes želi nagovoriti Bayern Münchenađ da otkupe ugovor James od Real Madrida, a zatim ga proslijede u Barcelonu za 100 milijuna eura, tvrdi Don Balon. Bayern je potpisao na dvogodišnju posudbu na ljeto i imaju mogućnost da ga trajno otkupe  za 60 milijuna eura. Međutim, Rodriguez je nesretan u Bayernu nakon što je otišao Carlo Ancelotti, a izvještaji također ukazuju na to da su Thiago Alcantara i Arturo Vidal također nezadovoljni na Allianz Areni.

>> Spursi spremaju ponudu za zvijezdu iz Serije A: Pochettino spreman aktivirati otpusnu klauzulu od 44 milijuna funti

Jose Mourinho želi Rafaela Varanea u zamjenu za transfer dugogodišnje želje Reala, Davida de Gee, koji bi mogao da se sljedećeg ljeta pridruži Realu, tvrdi Don Balon. De Gea još uvijek ostaje Realova želja broj jedan, što se tiče golmana i Mourinho je sve više zabrinut da će Španjolac otići nazad u La Ligu. No, zauzvrat, on želi potpisati igrača iz Madrida i to ne bilo kojeg. U sporotnom smjeru će morati krenuti Rafael Varane, a činisi kako je to jedini način da Real obezbjedi usluge De Gee.

[su_premierleague]

Turska strana Fenerbahce počela je u pregovore s Manchester Unitedom oko lijevog beka Luke Shawa, javljaju engleski i turski mediji.
22-godišnjak je i ove sezone u drugom planu Uniteda, a dva nastupa koje je sakupio u Carabao kupu bila su njegova prva akcija u prvom timu Manchester Uniteda u sezoni 2017/2018.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!