NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Jorginho izabrao klub za nastavak karijere, Real smanjio cijenu za...

Transfer glasine: Jorginho izabrao klub za nastavak karijere, Real smanjio cijenu za Balea, Fellaini bira između šest klubova

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Veznjak Napolija Jorginho bi se radije priključio Manchester Cityju nego njihovim lokalnim suparnicima ekipi Manchester Uniteda, prema The Sunu. City želi pojačati svoj veznji red ovog ljeta, a veznjaci Bayer Munchen Thiago Alcantara i Shakhtar Donetska Fred također su na njihovom radaru. Ukoliko ne uspiju dovesti njih dvojicu City bi se okrenuo ka Jorginhu, koji bi želi igrati pod palicom Guardiole. Njegov agent je nedavno u Manchesteru održao sastanak sa oba kluba.

>> Luka Modrić otkrio gdje bi mogao završiti svoju karijeru

Cijena Garet Balea pala je na 70 milijuna eura, budući da se Real Madrid nada da će na taj način potaknuti interes za njegove usluge, javlja Don Balon. Predsjednik Reala Florentino Perez želi se riješiti Balea ovog ljeta, ali shvaća da njegova prevelika cijena može biti prepreka. Spuštajući cijenu, Perez se nada da će izazvati rat u nadmetanju između klubova te bi se na taj način i cijena Balea vratila na 100 milijuna eura.

[su_champions_league]

Manchester Unitedova veznjak Marouane Fellaini provodi svoje zadnje mjesece u momčadi jer njegov ugovor na Old Traffordu ističe u julu mjesecu, javlja Mirror. Paris Saint-Germain, Juventus, Besiktas, Monaco, West Ham i Leciester City nadaju se da će ovog ljeta osigurati potpis reprezentativca Belgije. PSG i Juventus smatraju se favoritima, dok se David Moyes nada kako će ponovo surađivati sa Fellainije, jer su u prošlosti već branili boje Evertona i Uniteda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!