NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juventus obara svjetski rekord sa transferom od 250 miliona eura,...

Transfer glasine: Juventus obara svjetski rekord sa transferom od 250 miliona eura, United šalje ogromnu ponudu za veznjaka Reala, Arsenal gubi ključne nogometaš na ljeto

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo veme neke od najzanimljivijih transfer glasina.

Transfer glasine

Juventus želi potpisati Harryja Kanea iz Tottenhama i spremni su platiti 250 milijuna eura, javlja Don Balon. Talijanska ekipa, koja će ovog sedmice igrati protiv Tottenhama  u Ligi prvaka, ima mnogo novca na raspolaganju i traži partnera za Paulo Dybalu.
Kane je tako označena kao njihova glavna meta, iako su za njega zainteresirani i iz Real Madrida.

>> Pep Guardiola otkrio na koji način Kevin De Bruyne može osvojiti Zlatnu loptu

Manchester United će poslati ponudu od 150 milijuna eura za Isca ovog ljeta te će tako pokušati pobijediti Manchester City za potpis srednjeg veznog igrača Real Madrida, javlja Don Balon. Isco nije zaslužio početno mjesto pod vodstvom Zinedine Zidanea ove sezone, a i United i City žele osigurati njegov potpis. Iz Uniteda, međutim, vjeruju da imaju prednost u ovoj utrci jer je City već odlučio potpisati Freda iz Shakhtar Donetska ovog ljeta.

[su_bonus]

Novi ugovor s Mesutom Ozilom mogao bi dovesti do toga da Arsenal izgubi nogometaše poput Aarona Ramseyja, Dannya Welbecka i Jacka Wilsherea, navodi Daily Mail. Ozilov novi ugovor vrijedan je do 350.000 funti sedmično, što je promijenilo parametre plaća u sjevernom dijelu Londona, te sada većina nogometaša želi povišicu. Arsenal nije spreman na tako nešto te bi pomenuta trojka uskoro mogla napustiti klub.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!