NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Kroos nakon SP donosi odluku o nastavku karijere, United ponovo...

Transfer glasine: Kroos nakon SP donosi odluku o nastavku karijere, United ponovo kupuje igrača Juventusa, talentovani Sessegon bira između dva velikana

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Toni Kroos zatražio je od Real Madrida 30 dana da odluči što želi učiniti nakon Svjetskog prvenstva, navodi Diario Gol. Veznjak ima ugovor sa španjolskim divovima do 2022. godine, ali je Manchester United zainteresiran za kupovinu njemaškog reprezentativca a zbog nešto slabije forme ove sezone u Relu ne bi imali ništa protiv odlaska o kojem i sam igrač razmišlja.

>> Ako Zidane ostane na klupi Reala i sljedeće sezone, 28-godišnja zvijezda će otići u Premier ligu

Manchester United planira poslati ponudu od 40 milijuna eura za Douglasa Costa ovog ljeta i uvjereni su da će dovesti u klub ovog Brazilac, piše The Mirror. Costa je na posudbi u Juventusu na koju je stigao iz Bayern Munchena, a talijanska ekipa može upropastiti planove Uniteda planove jer imaju mogućnost kupiti na kraju sezone.

[su_bonus]

Ryan Sessegnon mogao bi zanemariti interes Tottenhama i Manchester Uniteda ako Fulham izbori plasman u Premier ligu, navodi The Sun. 17-godišnjak je jedan od najtalentovanijih igrača u Engleskoj, ali jasno je jasno da će biti spreman ostati u Craven Cottageu ako klub izbori igranje u Premier ligi sljedeće sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!