NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Lacazette u Manchesteru, Mbappe u Londonu, Hazard u Madridu

Transfer glasine: Lacazette u Manchesteru, Mbappe u Londonu, Hazard u Madridu

Transfer glasine: Lacazette u Manchesteru, Mbappe u Londonu, Hazard u Madridu! Kako se bliži ljeto tako se i više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester United je poslao ponudu Lyonu za napadača Alexandre Lacazette, piše L’Equipe. Francuz je bio na pragu prelaska u Atletico Madrid ali je taj posao propao zbog zabrane registrovanja novih igrača koju je arbitražni sud izrekao Atleticu. Sada je United glavni favorit za potpis Francuza jer im je vjerovatno propao transfer Griezmanna upravo zbog zabrane koju Atletico ima. Borussia Dortmund i Arsenal također su u  utrci za 26-godišnjaka.

>> Juventus pobjedio Romu u utrci za igrača Sampdorie

Arsenal se uključio u utrku za potpisivanje Monacove zvijezde Kylian Mbappé, javlja L’Equipe.
Mladi napadač je sjajnim igrama privukao pažnju mnogih velikih klubova a Real Madrid i Manchester City su klubovi koji su najveći favoriti za potpis Mbappea. Ali nakon što je Arsen Wenger potpisao novi ugovor, čini se da su Topnici spremni ponuditi 100 milijuna eura kako bi mladića doveli na Emirates i na taj način umanjili gnjev navijača koji su zahtijevali odlazak Wengera.

[su_finale_lige_prvaka_300x250]
Real Madrid je spreman ponuditi iznos koji bi srušio svjetski rekord u nadi da dovedu Edena Hazarda iz Chelsea, piše The Sun. Madriđani su se u prošlosti već tri puta sastajali sa agentom Hazarda a navodno su sada spremni poslati ponudu u visini od 100 miliona funti, što bi bio novi svjetski rekod kada je visina transfera u pitanju. U Madridu se nadaju kako bi Zinedin Zidane mogao potaknuti Hazarda da napusti Chelsea, ali Antonio Conte ni ne pomišlja o tome da proda svog najboljeg igrača.

Metzov tinejdžer Ismaila Sarr je ove sezone koja je bila njegova debitantska, pružao fenomenalne partije te je tako usmjerio pažnju na sebe te bi mogao od naredne sezone zaigrati za Newcastle javlja L’Equipe. Rafa Benitez je razgovarao sa 19-godišnjim krilom, a Newcastle je spremio 12 milijuna eura za njegove usluge.

Chelsea će pokušati dovesti Lyonovog veznog igrača Corentin Tolissoa a u transfer bi mogao biti uključen i Kurt Zouma, prenosi L’Equipe. U transfer bi također mogao biti uključen i Bertrand Traore, za kojeg su iz Lyona već poslali ponudu vrijednu 20 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!