NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Liverpool bio blizu potpisa velike zvijezde, Barca na Nou Campu...

Transfer glasine: Liverpool bio blizu potpisa velike zvijezde, Barca na Nou Campu želi duo Atletica, United prati veznjaka Rome

Transfer glasine: Liverpool bio blizu potpisa velike zvijezde, Barca na Nou Campu želi duo Atletica, United prati veznjaka Rome! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Liverpool je na kraju ljetnog transfer roka bio spreman prodati Philippe Coutinha Barceloni, a njegovu zamjenu su pronašli u vidu Thomasa Mullera, tvrdi Bild. Redsi su bili spremni potrošiti 100 milijuna eura na igrača Bayerna, koristeći novac koji su se nadali da će dobiti od Barcelone za Philippea Coutinha. U izvješću se tvrdi da je Bayern odbacio mogućnost prodaje Mullera ali i da je Liverpool odustao od transfera jer je na kraju Coutinho ipak ostao u klubu.

>> Paul Pogba imenovao svoja dva uzora koji su mu najviše pomogli u njegovoj karijeri

Naredno ljeto Barcelona u svoje redove želi dovesti dvojac Atletico Madrida Saul Nigueza i Antoine Griezmanna, nakon što im je ovog ljeta to nije pošlo za rukom zbog kazne koju je UEFA izručila Atleticu, izvještava Sport.
Niguezova otkupna klauzula od 80 milijuna eura bio je iznos koji je Barca bila spremna platiti, ali su odustali od kupovine nakon što je Saul potpisao novi ugovor sa novom klauzulom od 150 milijuna eura. Slična situacija je bila i sa Griezmannom. Barca je bila spremna ponuditi 140 milijuna eura za francuskog napadača čija otkupna klauzula iznosili 200 milijuna eura. U Barci se nadaju da će naredno ljeto ponuda od 250 miliona biti dovoljna da ovaj dvojc završi na Camp Nou.

Manchester United, pored Radje Nainggolana pomno prati  napredak još jednog veznog igrača Rome Lorenzo Pellegrinia, javlja Corriere dello Sport. Jose Mourinho je, kako prenose mediji, poslao jednog od svojih omiljenih skauta kako bi gledao utakmicu Rome protiv Verone prošlog vikenda koji je ostao impresioniran nastupom Pellegrinia. Vrijednost talentovanog veznjaka procjenjuje se na 30 miliona eura.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!